Termeni și Condiții

Stimați Oaspeți,

Dorința noastră este să vă oferim o experiență de neuitat, în cadrul complexului turistic Euro Park clasificat cu cinci margarete, din punct de vedere al cazării, al produselor culinare oferite în restaurantul nostru, precum și al celorlalte servicii. Pentru a vă putea oferi toate acestea, am stabilit o serie reguli pe care vă rugăm, în mod respectuos, să le aveți în vedere și de care să țineți cont în timpul sejurului dumneavoastră în cadrul complexului nostru.

Vă mulțumim.

Sosirea și Plecarea
Primirea camerei se poate face începând cu ora 16:00 pana la ora 20:00 inclusiv.

Eliberarea camerei se va face cel târziu la ora 12:00.

Primirea camerei mai devreme, cât și eliberarea acesteia mai târziu de orele menționate mai sus este posibilă la cerere, iar prețurile acestor servicii sunt disponibile la recepție. Poarta complexului precum și recepția se închid la orele 24:00.

Vă rugăm să ne anunțați în prealabil dacă doriți să sosiți după ora 20:00.

Tarife Copii
TARIF COPII (cazați in camera cu 2 (doi) adulți):

a) Copiii cu vârsta de pana in 4 (patru) ani plătesc 30% din tariful unui adult cazați în aceeași camera cu părintii în pat suplimentar sau canapea extensibilă și beneficiază de aceleași servicii ca ale unui adult.
b) Copiii cu vârsta intre 4 (patru) ani și 10 (zece) ani plătesc 60% din tariful unui adult cazați in aceeași camera cu părinții in pat suplimentar sau canapea extensibila și beneficiază de aceleași servicii ca ale unui adult.

Modalități de plata
Sunt acceptate spre plată următoarele modalități: plata în numerar, plata cu cardul, precum și transferurile bancare sau plata cu tichete de vacanță.

Rezervarea în cadrul complexului Euro Park
Rezervarea ferma se face doar prin plata în avans a cel puțin 25% din valoarea serviciilor comandate, aceasta plata fiind nereturnabilă și nereportabilă în cazul in care vă anulați rezervarea sau evenimentul nu se mai desfășoară;

*** În momentul in care ați efectuat plata avansului necesar înregistrării unei rezervări, confirmați faptul ca ați citit, ați luat la cunoștință, sunteți de acord și vă angajați să respectați în tocmai Termenii, Condițiile și Politicile Complexului Turistic Euro Park clasificat cu 5 (cinci) margarete, aflat în sat Fundățica, comuna Fundata, județul Brașov.

Fumatul
În cadrul complexului Euro-Park nu este permis fumatul în camere sau în spații publice. Există totuși locuri special amenajate în acest sens în restaurant, bar, terase și alte spații în aer liber pe întreaga proprietate. Se va percepe o taxă de salubrizare care este echivalentă cu contravaloarea a doua nopți de cazare, pentru camerele în care s-a fumat.

Spațiul de parcare și autoturismele
Parcarea se poate face în locurile speciale amenajate și este gratuită pentru turiștii cazați la complexul Euro Park. Deși luăm toate măsurile de precauție, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pricinuite pe suprafața proprietății noastre.

Interdicții
În incinta complexului Euro-Park sunt strict interzise următoarele:

– introducerea și consumul produselor alimentare și a băuturilor, de orice tip și marcă;

– introducerea de animale de companie.

Persoanele care trebuie sa respecte regimuri alimentare speciale sau care nu doresc anumite preparate culinare sunt rugate sa aducă la cunoștința personalului complexului Euro-Park acest fapt înainte de efectuarea rezervării și achitarea avansului.

În caz de nerespectare a acestor condiții, ne rezervăm dreptul de a factura turistului contravaloarea produselor alimentare și a băuturilor, de orice tip și marcă pe care acesta din urma le introduce și le consuma in cadrul Complexului Turistic Euro-Park.

Daunele provocate de turiști, conform prezentelor condiții, termeni și politici ale complexului Euro-Park, se vor consemna într-o nota de constatare care sa constate prejudiciile și se vor recupera de la aceștia înainte de plecare. În cazul in care nu există aceasta posibilitate, actul întocmit de către noi in legătură cu daunele constatate, va fi transmis turistului care se obligă să ne asiste în demersurile necesare recuperării pagubelor prin plata contravalorii sau înlocuirea bunurilor deteriorate total sau parțial.

Pentru siguranța turiștilor cazați și buna desfășurare a serviciilor prestate ne rezervam dreptul de a nu servi clienții in stare de ebrietate sau care se află sub influența drogurilor.

Politica de protecție a mediului
Pentru noi reprezintă o permanentă preocupare să putem să ne desfășuram activitatea într-un mediu corespunzător și de aceea promovăm mereu conștientizarea celor care ne vizitează asupra mediului înconjurător. Personalul nostru este instruit pentru a-și desfășura activitatea respectând și protejând mediul înconjurător, iar periodic actualizăm acest mod de lucru.

Dispute și Reclamații
Orice dispută sau reclamație care ar putea să apară în urma aplicării politicii complexului Euro Park se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, acestea vor fi supuse soluționării instanțelor de judecată competente din circumscripția teritorială a sediului nostru.

Imaginile și conținutul din acest website sunt sub protejate prin drepturile de autor. Copierea, modificarea sau utilizarea imaginilor fără permisiunea autorului sau a utilizatorului de drept, sunt interzise.

Drepturi de autor: SC Europa Best Deal 2007 SRL

Prestator, SC Europa Best Deal 2007 SRL

Registrul Comerţului: J08/1414/2008
CUI: RO23912960
Sediul: Str Principala, nr. 219B, sat Fundățica, comuna Fundata, județul Brașov, Cp. 507070