CAMERE

&

Fiind caracterizata de grandoare, unicitatea pensiunii Euro-Park din Fundata este completata atat de peisajele splendide oferite cu atata generozitate de natura, dar mai ales de linistea pe care fiecare oaspete o gaseste sus in munte, la o altitudine de 1.360 m. In acest decor inspirat de natura si de patrimoniul bogat al tarii am amenajat sanctuarul tau privat, camera.

Camere Single

Camere Duble

Camere Triple

&

Repartizate in sase cladiri distincte, dispuse in cadrul aceluiasi resort, cele 42 de camere ale resortului (25 twin si 17 matrimoniale)* te asteapta, sa te bucuri de confortul si atmosfera primitoare a fiecareia dintre ele.

Vei avea parte de cazare cu multa intimitate dar, in acelasi timp, terasele camerelor te vor face sa te simti mult mai aproape de natura. In jur vei gasi o gradina naturala amenajata cu multe plante si flori, dar si zone de leisure speciale, unde vei putea face plaja sau unde te vei putea legana in balansoare, la umbra generoasa a brazilor.

Fiecare camera este dotata cu baie proprie, televizor, DVD player, televiziune prin satelit, uscator de par, prosoape, halate de baie si papuci.

Contactati-ne

Nu suntem disponibili momentan. Dar puteţi să ne trimiteţi un e-mail şi vă vom contacta cât mai curând posibil.