Un colț de rai sculptat în munți

Un colț de rai înconjurat de munți, o oază de liniște și relaxare, un punct de plecare într-o aventură de neuitat în natură, așa poate fi descrisă zona în care este localizat Complexul turistic Euro Park Fundata 5*. Situat la cea mai mare altitudine din România (1360 de metri), străjuit de Munții Bucegi, pe de o parte, și de Munții Piatra Craiului, pe cealaltă parte, aflat în apropierea localităților Moeciu, Bran (la 18 km de Castelul Bran), Zărnești, Râșnov, Peștera Dâmbovicioarei, Complexul turistic Euro Park vă oferă oportunitatea de a experimenta o nouă dimensiune a serviciilor turistice, atât prin componenta naturala, cât și prin cea a confortului.

Situat într-o zonă montană, unde crestele montane sărută cerul albastru nesfârșit, complexul Euro Park vă așteaptă să vă descoperiți propria oază de liniște, propriul colț de rai. Această stațiune vă va uimi prin frumusețea naturală și peisaje, prin calitatea aerului, prin posibilitatea de a experimenta liniștea absolută și deconectarea de cotidian.

Descoperă Complexul turistic Euro Park Fundata 5* – un colț de rai în mijlocul naturii – și bucură-te de o vacanță care îți va încărca pozitiv corpul, mintea și sufletul!

Euro Park face parte din portofoliul grupului francez CN2I, important fond de investiții imobiliare și hoteliere. Alături de acesta, din portofoliu mai fac parte și: Andy Grand Hotel 4* (Predeal, Brașov), Z Executive Boutique Hotel 4 * (București); Andy Hotel 3* (București); centrul de evenimente Panoramic Events (București), CN2I Accomodations – apartamente și vile în regim hotelier (Brașov și București)

Euro Park este un concept  turistic inedit, care combină armonios frumusețea peisajului natural, cu tradițiile și tradiționalul specific zonei, în care oaspeții vor descoperi o oază de liniște și relaxare, confort și atenția noastră pentru satisfacerea cerințelor. Camerele moderne reprezintă sanctuarul privat în care oaspeții se vor bucura de serviciile noastre și frumusețile naturii, la o altitudine de 1360 m.

Complexul  dispune de 37 de camere moderne,  dotate cu baie proprie, televizor, DVD player, televiziune prin satelit, uscător de păr, prosoape, halate de baie și papuci, repartizate în 5 vile moderne, clasificate la 5 margarete, cu o capacitate de cazare de 102 locuri.

Facilitați:

Pe lângă atmosfera primitoare, discreția garantată și grija pentru confort, oaspeții noștri beneficiază de:

  • Acces la zona de spa, cu piscina interioara, sauna cu cromo-terapie, Jacuzzi
  • Teren de tenis și de fotbal
  • Biliard, tenis de masa și jocuri de socializare
  • Tiroliană
  • Sala moderna de conferințe

Domeniu de 50000 mp pentru drumeții și activități outdoor.

Restaurantul complexului Euro Park este locul unde servirea mesei este asociată cu relaxarea și bucuria de a împarți momente frumoase cu familia, prietenii sau colegii.

Ne asigurăm în permanență să oferim produse și preparate proaspete și gustoase, însoțite de băutura potrivită, o priveliște minunată și o ambianță relaxantă.

Preparatele noastre sunt pregătite cu materie primă de cea mai buna calitate,  procurată de la furnizori locali, din proximitate, reușind astfel să oferim oaspeților preparate culinare savuroase și proaspete.

Meniul restaurantului include preparate culinare din bucătăria tradiționala, reinventată într-un mod cu totul aparte, atât ca și gust, mod de preparare, dar și prezentare. Ne dorim ca oaspeții să aibă parte de experiențe culinare desăvârșite, într-un colț de rai.

Știm că evenimentele corporate au un rol important în desfășurarea activității unei companii. Acestea ajută la îmbunatățirea performanțelor angajaților la toate nivelurile, la promovarea imaginii, la fidelizarea clienților existenți și câștigarea unora noi.

Indiferent de tipul evenimentului (lansări de produs, training-uri, team building-uri, conferințe, ședințe, evenimente tematice, cursuri de formare profesională, cursuri de specializare etc), vă asigurăm că experiența, flexibilitatea și serviciile noastre sunt atent personalizate și adaptate cerințelor dvs.

Taberele sunt de fiecare dată pline de activități și oameni care rămân mult timp în mințile copiilor, iar dacă acestea se desfășoară și într-un cadru natural de excepție, cu siguranța vor fi memorabile .

În cadrul taberelor și a școlilor de vara, care pot dura între 3-7 zile, obiectivele principale vizează mișcarea și activitățile în aer liber și includ programe antrenante, activități creative, distracție și preparate culinare sănătoase, în funcție de agenda organizatorilor.