Stimati Oaspeti,

Dorinţa noastră este să vă oferim o experienţă de neuitat, în cadrul complexului turistic Euro – Park clasificat cu cinci margarete, din punct de vedere al cazării, al produselor culinare oferite în restaurantul nostru, precum şi al celorlalte servicii. Pentru a vă putea oferi toate acestea, am stabilit o serie reguli pe care vă rugăm, în mod respectuos, să le aveţi în vedere şi de care să ţineţi cont în timpul sejurului dumneavoastră în cadrul complexului nostru.

Vă mulţumim.

Sosirea si Plecarea

Primirea camerei se poate face începând cu ora 14:00 pana la ora 20:00 inclusiv.

Eliberarea camerei se va face cel târziu la ora 12:00.

Primirea camerei mai devreme, cât şi eliberarea acesteia mai târziu de orele menţionate mai sus este posibilă la cerere, iar preţurile acestor servicii sunt disponibile la recepţie. Poarta complexului precum si recepţia se închid la orele 24:00.

Vă rugăm să ne anunţaţi în prealabil dacă doriţi să sosiţi după ora 20:00.

Tarife Copii

TARIF COPII (cazati in camera cu 2 (doi) adulti):

  • a) Copiii cu varsta de pana in 4 (patru) ani platesc 30% din tariful unui adult cazati in aceeasi camera cu parintii in pat suplimentar sau canapea extensibila si beneficiaza de aceleasi servicii ca ale unui adult.
  • b) Copiii cu varsta intre 4 (patru) ani si 10 (zece) ani platesc 60% din tariful unui adult cazati in aceeasi camera cu parintii in pat suplimentar sau canapea extensibila si beneficiaza de aceleasi servicii ca ale unui adult.

Modalitati de plata

Sunt acceptate spre plată următoarele modalităţi: plata în numerar, plata cu cardul, precum si transferurile bancare.

Rezervarea în cadrul complexului Euro-Park

Rezervarea ferma se face doar prin plata în avans a cel puţin 25% din valoarea serviciilor comandate, aceasta plata fiind nereturnabila si nereportabila in cazul in care va anulati rezervarea sau evenimentul nu se mai desfasoara;

*** În momentul in care ati efectuat plata avansului necesar inregistrarii unei rezervari, confirmati faptul ca ati citit, ati luat la cunostinta, sunteti de acord si va angajati sa respectati in tocmai Termenii, Conditiile si Politicile Complexului Turistic Euro – Park clasificat cu 5(cinci) margarete, aflat in comuna Fundata, judetul Brasov.

Fumatul

În cadrul complexului Euro-Park nu este permis fumatul în camere sau în spatii publice. Există totuşi locuri special amenajate în acest sens în restaurant, bar, terase şi alte spaţii în aer liber pe întreaga proprietate. Se va percepe o taxă de salubrizare care este echivalentă cu contravaloarea a doua nopţi de cazare, pentru camerele în care s-a fumat.

Spaţiul de parcare şi autoturismele

Parcarea se poate face în locurile speciale amenajate şi este gratuită pentru turiştii cazaţi la complexul Euro-Park. Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pricinuite pe suprafaţa proprietăţii noastre.

Interdicţii

În incinta complexului Euro-Park sunt strict interzise următoarele:

– introducerea si consumul produselor alimentare şi a băuturilor, de orice tip şi marcă;

– introducerea de animale de companie.

Persoanele care trebuie sa respecte regimuri alimentare speciale sau care nu doresc anumite preparate culinare sunt rugate sa aduca la cunostinta personalului complexului Euro-Park acest fapt inainte de efectuarea rezervarii si achitarea avansului.

În caz de nerespectare a acestor conditii, ne rezervăm dreptul de a factura turistului contravaloarea produselor alimentare şi a băuturilor, de orice tip şi marcă pe care acesta din urma le introduce si le consuma in cadrul Complexului Turistic Euro-Park.

Daunele provocate de turisti, conform prezentelor conditii, termeni si politici ale complexului Euro-Park, se vor consemna intr-o nota de constatare care sa constate prejudiciile si se vor recupera de la acestia inainte de plecare. In cazul in care nu exista aceasta posibilitate, actul intocmit de catre noi in legatura cu daunele constatate, va fi transmis turistului care se obliga sa ne asiste in demersurile necesare recuperarii pagubelor prin plata contravalorii sau inlocuirea bunurilor deteriorate total sau partial.

Pentru siguranta turistilor cazati si buna desfasurare a serviciilor prestate ne rezervam dreptul de a nu servi clientii in stare de ebrietate sau care se afla sub influenta drogurilor.

Politica de protecţie a mediului

Pentru noi reprezintă o permanentă preocupare să putem să ne desfăşurăm activitatea într-un mediu corespunzător şi de aceea promovăm mereu conştientizare celor care ne vizitează asupra mediului înconjurător. Personalul nostru este instruit pentru a-şi desfăşura activitatea respectând şi protejând mediul înconjurător, iar periodic actualizăm acest mod de lucru.

Dispute si Reclamatii

Orice dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării politicii complexului Euro-Park se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, acestea vor fi supuse soluţionării instanţelor de judecată competente din circumscripţia teritorială a sediului nostru.

Imaginile si continutul din acest website sunt sub protejate prin drepturile de autor. Copierea, modificarea sau utilizarea imaginilor fara permisiunea autorului sau a utilizatorului de drept, sunt interzise.

Drepturi de autor: SC Europa Best Deal 2007 SRL

Cu stima, Conducerea Complexului Turistic Euro-Park

Prestator, SC Europa Best Deal 2007 SRL

Registrul Comerţului: J08/1414/2008
CUI: RO23912960
Sediul: Str Principala, nr. 219B, sat Fundatica, comuna Fundata, judetul Brasov, Cp. 507070

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.