Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate descrie practicile de confidentialitate pentru euro-park.ro. Aceasta politica de confidentialitate se aplica numai informatiilor colectate de acest site. Acesta va va notifica in legatura cu urmatoarele:

  • Ce informatii personale de identificare sunt colectate de la dvs. prin site-ul web, modul in care acesta este utilizat si cu care poate fi distribuit.
  • Ce optiuni sunt disponibile pentru tine in ceea ce priveste utilizarea datelor dumneavoastra.
  • Procedurile de securitate pentru a proteja utilizarea abuziva a informațiilor.
  • Cum poti corecta orice inexactitate a informatiilor.
  • Colectarea de informatii, utilizare si partajare

Noi suntem singurii proprietari ai informatiilor colectate de pe acest site. Noi avem acces doar pentru a colecta informatii pe care ni le puteti da in mod voluntar prin e-mail sau prin contact direct cu tine. Noi nu vom vinde sau inchiria aceste informatii catre nimeni.

Vom folosi informațiile dvs. pentru a va putea raspunde cu privire la motivul pentru care ne-ati contactat. Nu vom dezvalui informatiile dvs. catre nicio terta parte din afara organizatiei noastre, altele decat cele necesare pentru a indeplini cererea dvs., de ex pentru a va trimite o oferta.

Doar daca ne veti cere sa nu, va putem contacta prin e-mail, in viitor, sa-ti comunicam despre produse noi, servicii, sau modificari la aceasta politica de confidentialitate.

Accesul dumneavoastra si controlul asupra informatiilor

Aveti dreptul sa renuntati la orice contacte viitoare de la noi in orice moment. Puteti cere urmatoarele in orice moment contactandu-ne prin adresa de e-mail furnizata pe site-ul nostru:

  • Vezi ce date avem despre tine, daca este cazul.
  • Schimbare / corectie a datelor pe care le avem despre tine.
  • Ne puteti cere sa stergem toate datele pe care le avem despre tine.
  • Comunica orice preocupare pe care o aveti cu privire la utilizarea a datelor dvs.

Securitate

Am luat masuri de precautie pentru a proteja informatiile. Atunci cand trimiteti informatii sensibile prin intermediul site-ului, informațiile dvs. sunt protejate atat online, cat si offline.

Ori de cate ori vom colecta informatii sensibile (cum ar fi datele de card de credit), informațiile sunt criptate si transmise catre noi intr-un mod securizat. Puteti verifica acest lucru cautand o pictograma lacat inchis in partea de sus a browser-ului web sau cautati „https” la inceputul adresei paginii web.

In timp ce folosim criptarea pentru a proteja informațiile sensibile transmise on-line, va protejam, de asemenea, informatiile offline. Numai angajații care au nevoie de informatii pentru a realiza o cerinta anume (de exemplu, facturarea sau client service) beneficiaza de acces la informatii de identificare personala. Calculatoarele / serverele pe care se stocheaza informatiile de identificare personala sunt pastrate intr-un mediu sigur.

Actualizari

Politica noastra de confidentialitate se poate modifica din cand in cand si toate actualizarile vor fi postate pe aceasta pagina.

Daca aveti impresia ca noi nu respectam aceasta politica de confidentialitate, ar trebui sa ne contactati imediat prin e-mail la [email protected]

Contactati-ne

Nu suntem disponibili momentan. Dar puteţi să ne trimiteţi un e-mail şi vă vom contacta cât mai curând posibil.