Servicii

complex-euro-park-

Un colț de rai unde oaspeții se bucură de confort, relaxare și servicii personalizate

Un colț de rai înconjurat de munți, o oază de liniște și relaxare, un punct de plecare într-o aventură de neuitat în natură, așa poate fi descrisă zona în care este localizat Complexul turistic Euro Park Fundata 5*. Situat la cea mai mare altitudine din România (1360 de metri), străjuit de Munții Bucegi, pe de o parte, și de Munții Piatra Craiului, pe cealaltă parte, aflat în apropierea localităților Moeciu, Bran (la 18 km de Castelul Bran), Zărnești, Râșnov și Peștera Dâmbovicioarei, Complexul turistic Euro Park vă oferă oportunitatea de a experimenta o nouă dimensiune a serviciilor turistice, atât prin componenta naturală, cât și prin cea a confortului.

Situat într-o zona montană, unde crestele montane sărută cerul albastru nesfârșit,  complexul Euro-Park vă așteaptă să vă descoperiți propria oază de liniște, propriul colț de rai. Această stațiune vă va uimi prin frumusețea naturală și peisaje, prin calitatea aerului, prin posibilitatea de a experimenta liniștea absolută și deconectarea de cotidian.

Descoperă Complexul turistic Euro Park Fundata 5* – un colț de rai în mijlocul naturii – și bucură-te de o vacanță care îți va încărca pozitiv corpul, mintea și sufletul!

Distracție

Distracție

Nimic nu e mai distractiv ca un meci de fotbal sau de tenis cu prietenii sau colegii tăi

Aventură

Aventură

Pentru cei dornici de aventură și adrenalină, tiroliana este o experiență care merită încercată

Piscină și zona spa

Piscină și zona spa

Relaxarea este unul din punctele forte ale complexului Euro Park. Piscina și zona spa și sauna îți stau la dispoziție pentru momente de relaxare totală

Foc de tabără

Foc de tabără

Unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le avem, sunt în preajma unui foc de tabără, alături de cei dragi nouă

Serviciile noastre

Restaurantul complexului Euro Park este locul unde servirea mesei este asociată cu relaxarea și bucuria de a împarți momente frumoase cu familia, prietenii sau colegii.

Ne asigurăm în permanență să oferim produse și preparate proaspete și gustoase, însoțite de băutura potrivită, o priveliște minunată și o ambianță relaxantă.

Preparatele noastre sunt pregătite cu materie primă de cea mai buna calitate,  procurată de la furnizori locali, din proximitate, reușind astfel să oferim oaspeților preparate culinare savuroase și proaspete.

Meniul restaurantului include preparate culinare din bucătăria tradiționala, reinventată într-un mod cu totul aparte, atât ca și gust, mod de preparare, dar și prezentare. Ne dorim ca oaspeții să aibă parte de experiențe culinare desăvârșite, într-un colț de rai.

Știm că evenimentele corporate au un rol important în desfășurarea activității unei companii. Acestea ajută la îmbunatățirea performanțelor angajaților la toate nivelurile, la promovarea imaginii, la fidelizarea clienților existenți și câștigarea unora noi.

Indiferent de tipul evenimentului (lansări de produs, training-uri, team building-uri, conferințe, ședințe, evenimente tematice, cursuri de formare profesională, cursuri de specializare etc), vă asigurăm că experiența, flexibilitatea și serviciile noastre sunt atent personalizate și adaptate cerințelor dvs.

Va oferim următoarele servicii:

  • Cazare: dispunem de 37 de camere moderne, dispuse în 5 vile clasificate la 5 margarete, cu o capacitate de cazare de 102 locuri
  • Sală de conferințe: cu o capacitate de 60 de locuri, dotată cu infrastructură modernă
  • Restaurant: cu o capacitate de 80 de locuri; preparate din bucătăria tradiționala și continentală
  • Programe team building outdoor și indoor
  • Facilitați: zonă de spa cu piscină, saună, jacuzzi, teren de tenis, teren de sport, tiroliană, zona de socializare
  • Foc de tabăra și petreceri tematice

Folosește formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată


Sunt de acord ca acest website să colecteze informațiile pe care le trimit, pentru a putea sa îmi răspundă la cerere.

Taberele sunt de fiecare dată pline de activități și oameni care rămân mult timp în mințile copiilor, iar dacă acestea se desfășoară și într-un cadru natural de excepție, cu siguranța vor fi memorabile .

În cadrul taberelor și a școlilor de vara, care pot dura între 3-7 zile, obiectivele principale vizează mișcarea și activitățile în aer liber și includ programe antrenante, activități creative, distracție și preparate culinare sănătoase, în funcție de agenda organizatorilor.

Folosește formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată


Sunt de acord ca acest website să colecteze informațiile pe care le trimit, pentru a putea sa îmi răspundă la cerere.