TABARA & BOOT CAMP

&

Te gandesti sa faci un training pentru a aprofunda anumite cunostinte ale angajatilor tai sau pentru a-i perfectiona in anumite domenii? De ce sa nu faci asta intr-un mod profesionist, intr-un loc in care poti beneficia de toata logistica pentru un astfel de eveniment, dar si ambiental placut, cum este la noi in complex?

Sau poate esti in cautarea unui loc in care sa vii cu elevii tai. Nici o problema! Putem organiza orice fel de boot camp sau tabara la Fundata, fie ca este pentru elevi sau cu tematica – fitness, yoga, dezvoltare personala, nutritie, creatie, cantonamente de fotbal si tenis si orice altceva iti trece prin cap.

Suntem bucurosi sa organizam noi pentru tine toate detaliile taberei pe care ti-o imaginezi sau, daca ai deja o persoana dedicata la tine in echipa care se ocupa de toate detaliile care tin de concept si personalizare a evenimentului, abia asteptam sa colaboram!

Complexul Turistic Euro-Park din Fundata pune la dispozitia ta atat un teren de fotbal cat si un teren de tenis, perfecte pentru desfasurarea de cantonamente si tabere scolare.

Contactati-ne

Nu suntem disponibili momentan. Dar puteţi să ne trimiteţi un e-mail şi vă vom contacta cât mai curând posibil.