TEAM BUILDING

Indiferent ca iti doresti sa organizezi un teambuilding la munte, fie sa iti cunosti mai bine colegii, partenerii tai de afaceri, grupul din care faci parte, ori sa creezi un sentiment de coeziune intre toti colegii tai, sau iti doresti sa ai sedintele intr-un mediu ambiental placut, training–uri in mijlocul naturii, departe de rutina orasului zgomotos, primesti din partea noastra tot sprijinul si toate conditiile de care ai nevoie pentru ca evenimentul tau sa iasa mai bine decat iti imaginezi. Pe langa serviciile ireprosabile de cazare si bucatarie, la noi vei avea posibilitatea sa te distrezi jucandu-te sau relaxandu-te la in zonele special amenajate pentru astfel de activitati.

In plus, iti punem la dispozitie o sala de conferinte ultra-moderna, cu o capacitate de 80 de locuri, dotata cu televizor, DVD player, doua terase, doua bai, ecran de proiectie, video proiector, flipchart si consumabilele aferente. In aceeasi masura, exceptand faptul ca are o singura baie si o singura terasa, putem pune la dispozitia ta o a doua sala de conferinte, cu o capacitate de pana la 20 de locuri, de asemenea dotata.

Pensiunea Euro-Park din comuna Fundata este locul perfect pentru relaxare, petreceri, conferinte, training, evenimente corporate: team building la munte in resort Fundata, plin de distractie, aventura si discretie garantata! Te asteptam cu drag si voie buna!

Parteneri

&

Ecoxtrem

"Ecoxtrem este o agentie full service centrata pe obiectivele de dezvoltare ale echipei tale.Credem cu tarie ca mediul actual de business cere continua schimbare si dinamism, pe care le sustinem prin departamentele de Teambuilding, Travel, Training si Events. Mai presus, o caracteristica defintorie a Ecoxtrem Grup este concentrarea activitatii pe lucrul sustinut cu oamenii, pe o abordare directa, prietenoasa si usor de transferat in mediul de lucru. www.ecoxtrem.ro "

Aprecierile oaspetilor

&

Contactati-ne

Nu suntem disponibili momentan. Dar puteţi să ne trimiteţi un e-mail şi vă vom contacta cât mai curând posibil.